HomeFeaturedFocusGarmin propune un HUD pentru smartphone la doar 129 USD

Garmin propune un HUD pentru smartphone la doar 129 USD

image

Cu o piață a GPS-urilor standalone în continuă restrângere, companiile mari din domeniu au fost forțate să inoveze. Garmin, unul din principalii jucători pe piața de GPS-uri standalone, a venit cu un produs foarte interesant: un HUD (Head-up display) ce afișează pe parbrizul mașinii informațiile preluate de la un smartphone – ce folosește o aplicație de navigație asistată de GPS.

Va costa doar 129,99 USD și e compatibil cu soluțiile de navigație asistată de GPS Garmin sau Navigon. E conceput să afișeze mai multe detalii decât ecranul unui GPS obișnuit (să nu mai vorbim de un smartphone).

image

Partea interesantă, dincolo de faptul că e un produs futurist ce poate să își găsească locul pe orice automobil, este că permite urmărirea informațiilor direct pe parbriz, fără să fie nevoie de ridicarea privirii de la drum.

image

Prin intermediul dispozitivului Garmin se afișează indicațiile de traseu sub forma unor săgeți, apar și date despre viteză, durata deplasării, timpul estimat de ajungere la destinație.

Informațiile vizuale sunt completate de cele audio, emise de smartphone-ul pe care e instalată aplicația Garmin/Navigon. În momentul de față Garmin HUD poate funcționa cu aplicațiile de pe iOS, Android și Windows Phone.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep