HomeFeaturedFocusRomânii încep să aibă încredere în plățile online cu cardul

Românii încep să aibă încredere în plățile online cu cardul

card

Este concluzia la care au ajuns cei de la NETOPIA mobilPay, lider local în domeniul microplăţilor cu telefonul mobil şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card, companie care a înregistrat peste un milion de tranzacţii online cu cardul în primul semestru al acestui an.

Mai mult, în prima jumătate a acestui an, mobilPay a intermediat plăţi online record, pentru produse electro IT şi turistice.

“Românii au început să capete tot mai multă încredere în plăţile efectuate online, cu cardul, iar acest lucru se reflectă şi în tranzacţiile procesate de mobilPay în prima parte a acestui an. Am procesat în prima parte a anului şi tranzacţii care au depăşit 7.000 de euro pentru o achiziţie de pe un site de produse electro IT, dar şi plăţi de peste 3.500 de euro pentru bilete de avion, ceea ce dovedeşte, încă o dată, că indiferent de valoarea cumpărăturilor, plăţile online sunt la fel de sigure”, a declarat Antonio Eram, CEO și fondator NETOPIA mobilPay.

Compania a procesat în primele şase luni din acest an peste un milion de plăţi online cu cardul, cu 15% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce valoarea medie a unei plăţi a urcat de la 90 la 160 de lei în primul semestru din 2013.

De asemenea, crește și numărul companiilor care doresc să le ofere clienților această posibilitate. Astfel, de la începutul acestui an, peste 450 de comercianţi noi s-au alăturat procesatorului, de la companii din industria de turism până la magazine online şi furnizori de servicii.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep