HomeFeaturedFocusTHL W11 Monkey King, un smartphone surprinzător

THL W11 Monkey King, un smartphone surprinzător

THL_W11

Uimirea provine din mai multe motive. Odată, vorbim despre un smartphone produs de o companie specializată pe clone. Inclusiv logo-ul, privit cu atenție, ne duce cu gândul la HTC, chiar dacă este THL (Technology Happy Life). Păstrează destul de fidel fontul. Recunosc că nu mi-am dat seama până nu am citit materialul celor de la Engadget, dar odată inoculată această idee, pare destul de evidentă.

Chiar dacă de-a lungul existenței sale au copiat mai multe modele celebre, cu W11 Monkey King cei de la THL par să fi făcut ceva mai mult decât o simplă clonă. Personal nu reușesc să îmi dau seama dacă imită sau nu un model mai celebru, poate aveți voi ceva mai multă viziune.

Oricum, marea uimire este dată de caracteristicile tehnice deloc de lepădat ale acestui telefon. Pe lângă procesorul quad-core de 1,5 GHz, memoria RAM de 2GB și cea internă de 32 GB, toate ascunse în spatele unui display IPS de 5 inchi și rezoluție de 1080p și rulând un ANdroid 4.2.2, impresionează și camera foto de 13 megapixeli.

Din păcate, pentru cei cărora aflarea prețului de aproximativ 280 de dolari fără nici un fel de conectare le-ar fi dat idei imediate, THL W11 Monkey King face parte din categoria străinilor, care tinde să devină din ce în ce mai numeroasă, declarându-se extrem de atașat (comercial) de țara de baștină, China.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep