HomeFeaturedFocusVânători de recompense în Vechea Republică

Vânători de recompense în Vechea Republică

Star-Wars-Old-Republic

The Old Republic are o clasă dedicată profesiei de vânător de recompense. Știți ce îi lipsea până acum? Vânatul de recompense, motiv pentru care MMO-ul va primi asta luna viitoare. Galaxia va fi populată cu diverși indivizi din lumea criminală, ce vor putea fi vânați prin intermediul unui sistem de contracte disponibile tuturor claselor, nu doar celor care și-au dedicat viața acestei meserii.

Contractele vor avea două forme, cele normale și cele pentru ținte de rang Kingpin, capi ai lumii interlope, la care veți căpăta acces dacă vă descurcați bine la contractele normale. Pentru a le îndeplini, va trebui să luați contact cu NPC-ul care a publicat contractul, să vorbiți cu diverși indivizi care ar putea ști unde se ascunde ținta, să îi convingeți să vă ajute, și în cele din urmă, să capturați/eliminați ținta. La final, primiți un scor în funcție de tehnică și aptitudini.

Aceste contracte vor fi accesibile începând cu nivelul 15, iar nivelul lor de dificultate și recomensa se va scala cu nivelul. Așa că dacă visați să fiți un vânător de recompense de nivel mare, ce ocazional se relaxează cu zdrobirea unui criminal de doi lei, ghinion, grind.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep