HomeFeaturedFocusZTE Geek renunţă la Intel pentru Nvidia

ZTE Geek renunţă la Intel pentru Nvidia

zte geek

Încă de la momentul lansării sale iniţiale, m-am declarat atras de ZTE Geek, despre care spuneam că nu îşi merită numele şi de configuraţia sa. Tocmai de aceea, faptul că apar ceva îmbunătăţiri îl fac un aparat şi mai interesant.

Chiar dacă nu suntem în măsură să o numim îmbunătăţire, ci, din politeţe, îi vom spune schimbare, aşa cum am spus în titlu, prima modificare majoră este dată de faptul că se trece la Nvidia Tegra 4, noul quad-core al celor de la Nvidia care, în cazul nostru, va fi setat la o frecvenţă de 1,8 GHz. Lucru care face din noul ZTE Geek, care poartă şi un U988S în coada denumirii, primul telefon din lume cu noul procesor Tegra 4.

Revenind la îmbunătăţiri, cea majoră este dată de creşterea rezoluţiei display-ului de la 720p la 1080p. Alăturaţi creşterea memoriei RAM cu încă 1GB şi mărirea rezoluţiei camerei frontale la 2 megapixeli şi avem imaginea unui smartphone despre care începe să ne pară rău că, cel puţin deocamdată, este destinat doar pieţei din China. Dar, având în vedere strategia producătorului chinez, probabil că o variantă globală este în pregătire. Nu de alta, dar este păcat ca o asemenea premieră să nu fie gustată de cât mai mulţi utilizatori.

Am lăsat la urmă motivul personal pentru care îl găsesc şi mai interesant pe ZTE Geek U988S. Este roşu! 🙂

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep