HomeFeaturedFocusDeși nu a apărut încă, iPhone 5C este deja clonat

Deși nu a apărut încă, iPhone 5C este deja clonat

goophone-i5c1

Acesta este doar primul dintre cele două paradoxuri pe care apariția lui Goophone i5C ni le oferă. Apariția unei clone înaintea modelului copiat. Al doilea, este dat de faptul că modelul celor de la Goophone este varianta low-cost a unui telefon care este la rândul său versiunea low-cost a celebrului iPhone. Un fel de low-low-cost! Sau lower-cost!

Pe băieții de la Goophone, cunoscuți pentru clonele lor, îi știm tot din cauza unei clone de iPhone și anume Goophone i5S sau datorită telefoanelor tri-SIM pe care le produc. Acum o să îi ținem minte și pentru premiera realizată.

Din punct de vedere tehnic, Goophone i5C  se afișează cu un display de 4 inchi și rezoluție de 960 x 540 pixeli, un procesor dual-core de 1,2GHz (MTK6572), o cameră de 8 megapixeli și una de 2 megapixeli și un Android 4.2. Când vine vorba despre aspectele comerciale, pe lângă prețul de 100 de dolari fără nici un fel de obligație contractuală, avem parte și de fair-play din partea companiei producătoare. Deși intrat în producție, aparatul nu va fi lansat până la apariția originalului. Cred că Apple este plin de recunoștință pentru acest gest cavaleresc.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep