HomeFeaturedFocusDespre Windows 8.1: build-ul 9471 si schimbarile de ultim moment

Despre Windows 8.1: build-ul 9471 si schimbarile de ultim moment

image

Cândva, spre finalul lunii august, se așteaptă ca versiunea RTM de Windows 8.1 să fie gata și trimisă către integratorii de sisteme. Încă nu se știe exact când și cum și cu toate astea informații noi ajung sub formă de leak-uri pe site-urile de IT.

Theverge anunță că build-ul 9471 aduce niște schimbări la care puțini se așteptau, corectând câteva din scăpările Microsoft din Windows 8. În primul rând o opțiune pentru aplicațiile Metro, similară cu ce e acum pe Windows Phone, în care este sugerată existența unui meniu prin amplasarea a trei puncte (…) în partea de jos a aplicației. Apar noi opțiuni în Mail, People, Calendar, afișarea de tips and tricks direct în aplicații etc., elemente ce acum apar pentru prima dată în Windows 8.1.

image

Se pare că nici integrarea cu Facebook și Flickr din aplicația de management a pozelor Photo nu mai e prezentă, cu toate astea Skype și SkyDrive au integrare nativă în sistemul de operare și aplicații.

image

Schimbările sunt utile și extind funcționalitățile prezentate deja la BUILD în versiunea Preview de Windows 8.1. Deocamdată eu o am pusă doar pe Surface RT și merge excelent, ceea ce mă face să aștept cu nerăbdare și disponibilitatea ei pe Surface Pro, adică un Windows 8.1 Pro, complet.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep