HomeFeaturedFocusInsight360, comunicare şi marketing în jurul conceptului de Revenue Factory

Insight360, comunicare şi marketing în jurul conceptului de Revenue Factory

insight360

Insight360, o nouă agenţie de marketing şi comunicare, se lansează cu promisiunea de a aduce o schimbare în existenţa business-urilor din România prin introducerea conceptului de Revenue Factory: un proces complex de transformare  prin care trebuie să treacă orice afacere pentru a avea garanția rezultatelor.

Acționând de peste 10 ani în domeniul marcomm, membrii echipei Insight360 aduc experienţa a peste 300 de campanii de comunicare şi activare, desfăşurate în domenii diverse, de la securitate IT la industria de înfrumuseţare.

“Firmele medii și mici din România, coloana vertebrală a economiei, au nevoie de rezultate notabile pentru a obține o poziție puternică pe piața internă și, de ce nu, și pe cea internațională. Insight360 este locul unde se produc rezultate. Ne identificăm prin conceptul de Revenue Factory pentru că surprindem esența unui business, găsim soluții creative și furnizăm rezultate.”, declară Andreea Cimpoeşu, Managing Partner Insight360.

Serviciile oferite de către noua agenţie sunt împărţite în trei piloni care vor asigura îndeplinirea obiectivelor de business setate împreună cu clienţii: Construcţie brand, Conectare şi implicare, Vânzare şi loializare. Vor fi incluse soluţii de strategie şi identitate brand, dezvoltare web, Social Media marketing, e-mail marketing, mobile marketing, evenimente, producţie, campanii de activare, search marketing, programe de loializare şi e-commerce.

“Conștientizăm importanța conceptului, dar știm că execuția aduce adevărata valoare. Nu ne place să facem lucrurile de două ori, de aceea ne asigurăm că le facem bine de la prima încercare. Ne place, în schimb, să măsurăm toate acțiunile pe care le realizăm pentru clienții noștri.”, a adăugat Cimpoeşu.

Mai multe detalii despre agenţie şi soluţiile sale pot fi găsite pe site-ul Insight360.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep