HomeFeaturedFocusLG aduce influențele retro în zona de televizoare

LG aduce influențele retro în zona de televizoare

lg-32ln630r

Și dacă reușiți să faceți abstracție de faptul că, într-o perioadă dominată clar de tehnologia LED, modelul nostru retro este un LCD, s-ar putea chiar să vă placă aspectul său. Pe mine a reușit să mă cucerească și mi se pare o găselniță destul de inspirată a coreenilor. Lucru care confirmă că toată moda aceasta a întoarcerii la origini este o chestiune de gust. Samsung Hennessy, deși vine și el cu un aspect ce poate fi catalogat drept retro, nu m-a convins.

Și pentru că tot am vorbit despre întoarcerea la origini, modelul celor de la LG, pe numele său întreg 32LN630R, este un LCD de 32 de inchi, cu două controale sub formă de disc amplasate frontal, dar cu toate feature-urile unui televizor contemporan: display IPS, rezoluție fullHD, USB și un preț de aproximativ 750 dolari. 🙂

De asemenea, putem observa alte două caracteristici care au devenit nelipsite pentru producătorii coreeni, fie ei LG sau Samsung: lansarea unui produs atractiv doar în Coreea în primă fază și poza de lansare cu produsul și un model asiatic, care ar trebui patentată.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep