HomeFeaturedFocusLG G2 lansat oficial la nivel global

LG G2 lansat oficial la nivel global

LGG2

Iată că a sosit momentul lansării oficiale a lui LG G2, lansare precedată de o serie lungă de leak-uri și campanii de teasing. Totuși, odată cu prezentarea oficială de astăzi a celui mai nou smartphone, LG G2 (primul smartphone lansat sub noua serie “G” pentru segmentul premium), eveniment de introducere la nivel global ce a avut loc în prezența a 700 de invitați din peste 30 de ţări, în Lincoln Center din New York, a fost destul loc pentru surprize plăcute.

Date în primul rând de numărul ridicat de caracteristici User Experience (UX), care oferă cea mai mare valoarea practică, concentrându-se asupra celor mai populare sarcini îndeplinite de smartphone:

  • Answer Me —  Răspunde automat la apel după scăderea tonului de apel atunci când telefonul este ridicat la urechea cuiva;
  • Plug & Pop — Recomandă opţiuni sau caracteristici atunci când un dispozitiv de căşti sau un cablu USB este conectat;
  • Text Link — Informaţiile încorporate în mesaje text pot fi selectate şi salvate cu uşurinţă în memo şi calendar sau pot fi căutate pe o hartă sau pe internet;
  • QuickRemote — Nu numai că LG G2 poate fi folosit pentru a controla dispozitive populare de home entertainment, acesta poate, de asemenea, să înveţe de la telecomenzi convenţionale şi să fie personalizat pentru a opera mai multe dispozitive;
  • Slide Aside — Permite multitasking mai uşor aplicând trei degete pe ecran pentru a trece la o altă aplicaţie ce rulează în background;
  • Guest Mode — Protejează intimitatea propietarului prin afişarea doar a aplicaţiilor preselectate atunci când oaspeţii au acces la telefon.

LG G2 reprezintă angajamentul LG de a oferi mai multe inovații centrate pe consumator. Având la bază rezultatele cercetării LG asupra stilului de viaţă şi comportamentului consumatorilor, noul LG G2 aduce mai multe beneficii de utilizare, precum un design ergonomic, funcţii practice şi o experienţă de utilizare intuitivă.

“În prezent, definim inovația prin tehnologia care rezonează cu adevărat cu consumatorii,” a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications, care a întâmpinat participanții la eveniment. “Am ascultat întotdeauna şi am învăţat de la consumatorii aflaţi în căutarea inovaţiei. Am dus această cercetare la un nou nivel prin dezvoltarea LG G2, cel mai interesant şi ambiţios telefon din istoria companiei noastre.”

LG G2 schimbă paradigma în proiectarea smartphone-urilor, amplasând toate butoanele pe partea din spate a dispozitivului. Conceptul Rear Key provine dintr-un studiu care confirmă că accesibilitatea tastelor laterale este mai scăzută pe măsură ce dispozitivul devine mai mare. Mutarea butoanelor principale pe partea din spate a telefonului oferă utilizatorilor mai mult control, deoarece acest loc este de cele mai multe ori atins în mod natural de degetele arătătoare. Cercetătorii au descoperit că mutarea butoanelor a condus de asemenea la mai puţine telefoane scăpate atunci când volumul este ajustat în timpul unei convorbiri.

LGG2_2

Apăsarea lungă a tastelor de volum montate pe partea din spate permite utilizatorilor să lanseze funcția QuickMemo şi aparatul foto, oferind acces mult mai rapid la fotografii şi la luarea de notiţe. Şi dacă LG G2 este situat pe o suprafaţă cu faţa în sus, nu este nevoie de ridicarea telefonului pentru accesul la butoanele posterioare. Cu ajutorul funcţiei KnockON, LG G2 poate fi pornit prin simpla atingere de două ori a ecranului.

LG G2 este primul smartphone de pe piaţă care dispune de redare Hi-Fi de 24 de bit/192kHz, reproducând o calitate a sunetului similară cu cea de studio, cu mult superioară față cea redată de un CD. Acum consumatorii pot auzi un nivel de realism în conţinutul audio care nu a fost posibil înainte cu un smartphone.

În ceea ce privește cele mai interesante aspecte legate de un telefon de top și lansarea sa oficială, cele comerciale, am putut afla că LG G2 va fi lansat global, cu ajutorul a 130 de operatori de telefonie mobilă, în următoarele opt săptămâni, începând cu Corea de Sud, urmată de America de Nord, Europa şi alte pieţe cheie. Detalii despre disponibilitatea în România și un preț estimativ pentru acest smartphone, încă nu au fost făcute publice.

La final, o să mai trecem încă odată în revistă specificațiile tehnice ale acestui terminal care se duce la vârful clasamentului pe zona de Android (și nu numai) acolo unde va rivaliza cu HTC One și Samsung Galaxy S4

  • Procesor: 2.26GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800
  • Display: 5.2-inch Full HD IPS (1080 x 1920 pixels / 423 ppi)
  • Memorie: 32GB / 16GB
  • RAM: 2GB LPDDR3 800MHz
  • Cameră foto: Spate 13.0MP cu OIS / Faţă 2.1MP
  • Baterie: 3,000mAh
  • Sistem de Operare: Android Jelly Bean 4.2.2
  • Dimensiuni: 138.5 x 70.9 x 8.9mm
  • Culori: Negru / Alb

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep