HomeFeaturedFocusNoi probleme pentru Final Fantasy XIV

Noi probleme pentru Final Fantasy XIV

FFXIV_ARR

Efortul de a reconstrui Final Fantasy XIV ca un joc mai bun, ce nu este complet groaznic, a luat sfârșit zilele trecute, A Realm Reborn fiind lansat după ani de zile de lucru suplimentar la transformarea unui dezastru în ceva ce poate fi numit joc. Dar s-a ivit încă o problemă, una destul de neprevăzută, serverele jocului aproape că au cedat.

Motivul? Prea mulți jucători. Da, deși jocul inițial era atroce, suficient de mulți jucători au achiziționat A Realm Reborn și au încercat să îl joace în același timp, încât Square Enix a trebuit să retragă jocul din vânzare pentru o vreme, până ce vor putea să extindă capacitatea serverelor, lucru care se va întâmpla în următoarele câteva zile.

Situațiile în care un joc a trebuit să fie scos din vânzare pentru ca serverele să nu moară au mai fost întâlnite în trecut de jocuri ce s-au bucurat în momentul lansării de un succes neașteptat, ca World of Warcraft. Dacă Final Fantasy XIV va continua în acest ritm de extindere, ar putea fi succesul de care are nevoie Square Enix  pentru a-și rezolva probleme financiare, la apariția cărora Final Fantasi XIV a contribuit considerabil.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep