HomeFeaturedFocusSamsung a anunțat oficial Hennessy, un dual-screen neobișnuit

Samsung a anunțat oficial Hennessy, un dual-screen neobișnuit

samsung hennessy

Neobișnuit pentru vremurile de acum, când bătălia se dă pe dimensiunea ecranului și pe rezoluția acestuia. Moda telefoanelor flip a trecut dar coreenii par să targeteze toți nostalgicii după acele vremuri cu noul lor produs. Hennessy combină Android-ul și display-ul touch cu designul de tip flip-phone și tastatura fizică, într-un concept care, personal, nu-mi stârnește nici o senzație.

Iar în interiorul său se ascunde un procesor quad-core de 1,2 GHz, care vrea să ne aducă aminte că trăim totuși în prezent. Păcat că nu este susținut în această inițiativă și de către cele două display-uri de 3,3 inchi și rezoluție de doar 320 x 480 pixeli. Camera de 5 megapixeli, memoria RAM de 1 GB sau bateria de 1500 mAh completează seria de specificații tehnice, din care doar prezența GPS-ului ne mai readuce în prezent.

Nu îmi dau seama dacă este doar rezultatul faptului că nu m-am dat niciodată în vânt după telefoanele flip, nici măcar atunci când erau în vogă, dar Samsung Hennessy nu reușeșete, cel puțin la nivelul fotografiilor, să mă convingă, în ciuda faptului că, în mod normal îmi plac influențele retro care se regăsesc chiar și în produse noi.

Voi ce părere aveți despre acest tip de design?

Via Pocket Lint

6 COMENTARII

  1. @Bogdan: Cei de la Engadget cred ca poate ajunge si in State: “but its GSM compatibility may inspire hope that imported units could work stateside”.
    Oricum, e clar ca va avea mai mult succes in Asia, acolo sunt altfel de gusturi!

  2. Telefonul apare doar pe pagina Samsung din China, nu cred ca va ajunge oficial in Europa. In Asia sunt comercializate mai multe telefoane de acest fel, iar Samsung mai are un model cu design similar – Samsung W999.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep