HomeFeaturedFocusTableta Nokia se apropie de lansare

Tableta Nokia se apropie de lansare

nokia-windows-rt-tablet

Apropierea depide de răbdarea fiecăruia, pentru că termenul la care se speculează că o vom vedea la față este 26 septembrie. Așa că personal consider că mai este mult până atunci. Mai ales că de când cu leak-ul pe care vi-l propun și vouă, care o dezvăluie în tată splendoarea sa… roșie, îmi place încă înainte de a o vedea măcar în pozele oficiale. Probabil că este un alt efect al relației foarte strânse pe care am dezvoltat-o cu un Nokia Lumia 720. Tot roșu, bineînțeles.

Produsul celor de la Nokia, care va rula Windows RT, vine pe o piață destul de aglomerată. Dar are câteva argumente solide de partea sa. Un display de 1080p, o cameră de 6 megapixeli, un procesor Snapdragon 800, conectivitate LTE, o memorie internă de 32 GB și o durată de viață a bateriei de 10 ore. Pe care sunt convins că testele lui Ionuț o vor înjumătăți rapid. 🙂

Numele pe care se crede că îl va purta această tabletă, va fi Sirius. Iar prețul se pare că se va apropia destul de tare de cel al produselor Apple similare. Acum că am trecut cam tot ce se știe până la momentul prezent despre această tabletă a celor de la Nokia, vă rog să îmi spuneți voi: mai e mult, sau a mai rămas puțin până la 26 septembrie?

via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep