HomeFeaturedFocusTrei produse, un singur experiment: LG Pocket Photo, Nokia Lumia 720 și...

Trei produse, un singur experiment: LG Pocket Photo, Nokia Lumia 720 și BlackBerry Q10

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Chiar patru, dacă îl punem la socoteală și pe bravul Huawei Ascend G510 care a dat dovadă de NFC și a rulat curajos aplicația de Android a lui LG Pocket Photo. De la această imprimantă portabilă a celor de la LG a început totul. Pentru că faptul că am avut șansa să mă joc cu ea și încercarea de a vă arăta și vouă cum funcționează, mi-au dat ideea acestui experiment.

Despre LG Pocket Photo, tot ceea ce era de spus, a spus Ionuț. Mai rămânea doar de arătat. Și dilema care mă frământa era dată de telefonul cu care să filmez. Aveam la dispoziție un Nokia Lumia 720, de care sunt pur și simplu îndrăgostit (motivele într-un articol viitor) și un BlackBerry Q10.

Le-am întrebuințat pe ambele pentru filmări. Cu Nokia Lumia 720 am fost la Rammstein, cu BlackBerry Q10 am fost la Haggard și Within Temptation. Și deși Lumia filma doar 720p iar BB Q10 se lăuda cu 1080p, diferențele, chiar daca sensibile, erau, din punctul meu de vedere, în favoarea lui Nokia.

Așa că LG Pocket Photo mi-a oferit motivul perfect pentru a încerca o comparație. Îl puteți vedea în acțiune, filmat simultan! Cu Lumia 720 (la 720p):

și cu BlackBerry Q10 (la 1080p):

Și pentru că era o încercare cam dificilă pentru un singur set de mâini, mulțumesc Florin! 😉

Există vreo diferență? Și dacă da, în favoarea cui?

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep