HomeFeaturedFocusUbuntu Edge smarphone a strâns peste 10 milioane de dolari prin crowdfunding....

Ubuntu Edge smarphone a strâns peste 10 milioane de dolari prin crowdfunding. E destul?

ubuntu edge

Vorbeam cu ceva vreme în urmă despre proiectul Ubuntu Edge smarphone și ne manifestam curiozitatea în ceea ce privește șansele sale de reușită. Cu atât mai mult cu cât țelul propus pentru strângerea de fonduri prin crowdfounding era unul extrem de îndrăzneț. Nu mai puțin de 32 de milioane de dolari.

Ei bine, se pare că speculațiile conform cărora oamenii nu sunt pregătiți să dea bani pe Ubuntu, sunt undeva la mijloc. Pe de-o parte, faptul că a fost depășită bariera de 10 milioane de dolari este o realizare importantă, care doboară recordurile precedente în materie de bugete strânse de la susținătorii unui proiect. Pe de altă parte, această sumă reprezintă doar o treime din bugetul total propus de cei din spatele acestui proiect.

Lucrurile par totuși să aibă o rezolvare, care vine prin prelungirea perioadei de strângere de fonduri. Cred că este mai degrabă un răgaz pentru inițiatorii acestui proiect, pentru a se putea decide dacă Ubuntu Edge smarphone poate deveni realitate și cu un buget mai mic decât cel stabilit inițial. Pentru că șansele de reușită acum, după o primă perioadă de popularizare a acestui proiect, după boom-ul inițial, îmi par mai mici. Totuși, chestiunea este încă deschisă.

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep