HomeFeaturedFocusAcer anunță Liquid 2, primul smartphone care înregistrează 4K

Acer anunță Liquid 2, primul smartphone care înregistrează 4K

acer liquid 2

Marile companii pregătesc deja asaltul IFA și arată produsele cu care vor să se prezinte la târgul respectiv. Într-o gamă de produse dominată de tablete și sisteme all-in-one, cei de la Acer au strecurat și un smartphone. Extrem de interesant aș spune eu, dar nu prin principalul argument de marketing, cel al înregistrării 4K de care este capabil Acer Liquid 2, ci mai degrabă prin display-ul de 6 inchi în spatele căruia se ascunde un procesor Snapdragon 800, un quad-core la 2,2 GHz. Nu-i așa că sună potent?

Smartphone-ul celor de la Acer nu este primul din seria Liquid, dar cu siguranță se poziționează ca vârf de lance al gamei cu care producătorul atacă această piață extrem de agitată. Pe lângă combinația de diagonală și procesor pe care am enumerat-o mai sus, nici memoria RAM de 2GB sau acumulatorul de 3300 mAh nu sunt deloc de lepădat. Cum, nu este nici camera frontală de 2 megapixeli, capabilă să înregistreze la 1080p și care se alătură celei principale, de 13 megapixeli, sau conectivitatea 4G.

Dacă și prețul sau strategia de atac pentru piețele străine vor reuși să ne impresioneze la fel de plăcut, atunci putem spune că avem rețeta unui smartphone care poate face o figură frumoasă pe o piață deja aglomerată.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep