HomeFeaturedFocusUPDATE CASTIGATORI: Mobzine și Mytex.ro te trimit la DreamHack București 2013

UPDATE CASTIGATORI: Mobzine și Mytex.ro te trimit la DreamHack București 2013

dreamhack

V-am povestit deja că cel mai tare eveniment de sport electronic, DreamHack, se reîntoarce în România în această toamnă. DreamHack București 2013 va avea loc pe 14 și 15 septembrie, la Sala Polivalentă, în București, și va pune la dispoziția jucătorilor premii de peste 30.000 de euro, pentru care se vor lupta virtual unii dintre cei mai buni gameri ai lumii.

Cei de la ComputerGames, organizatorii acestui eveniment de referință în zona sportului electronic de la noi și nu numai, ne-au pus la dispoziție 10 bilete valabile pentru ambele zile de DreamHack 2013 București. Astfel, cinci câștigători vor putea să meargă împreună cu un prieten, prietenă, copil, soție, coleg sau alte grade de rudenie și prietenie mai mult sau mai puțin legitime și să asiste la această competiție spectaculoasă, la care cei mai buni gameri ai lumii se vor întrece în competiţii de StarCraft 2, Counter-Strike: Global Offensive şi League of Legends, dotate cu premii ce depășesc suma de 200.000 lei.

Pentru a vă regăsi printre potențialii câștigători ai celor cinci premii constând în două bilete care permit accestul în ambele zile de competiție, trebuie să îndepliniți două condiții simple: să fiți fani ai celor două pagini de Facebook Mobzine Romania și MyTex.ro și să ne spuneți, printr-un comentariu la articolul de față, care este ultimul joc pe care l-ați jucat.

Concursul se va încheia miercuri, 11 septembrie, la ora 12.00. Câștigătorii vor fi anunțați în cursul zilei de 11 septembrie, după data de încheiere a concursului. Invitațiile se vor trimite electronic pe adresa de mail a câștigătorilor (care din acest motiv este necesară în momentul anunțării câștigătorilor). Mai multe detalii despre competiție găsiți pe site-ul oficial DreamHack.ro. Succes!

UPDATE CÂŞTIGĂTORI: Aşa cum ne-am angajat, astăzi, în data de 11 septembrie, am extras şi anunţăm cîştigătorii. Aceştia sunt, în ordinea numerelor de pe tricou:

  • Teler
  • Adrian (NRG)
  • Ovidiu
  • Vlad N
  • Cristian (cel cu Dota 2)

Toţi cei cinci sunt rugaţi să ne contacteze pe adresa de mail cristi @ mobzine . ro pentru a intra în posesia invitaţiilor. Acestea sunt digitale şi conţin câte un cod unic. Ele vor fi trimise pe mail către cei cinci câştigători, care se vor prezenta cu invitaţiile printate, pentru a avea acces la DreamHack Bucureşti 2013. Fiecare câştigător va primi invitaţii pentru două persoane!

Zilele următoare vom reveni cu un nou concurs!

16 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep