HomeFeaturedFocusCum se face update manual la Amber pentru Nokia Lumia 920

Cum se face update manual la Amber pentru Nokia Lumia 920

image

M-am săturat să aștept după aprobarea update-ului de Amber pentru Nokia Lumia 920, varianta country unlocked și azi m-am hotărât să îl forțez. Așa că m-am pus pe treabă și am făcut manual update-ul la Windows Phone 8 Amber ce nu mai venea cu dezavantajul că a trebuit să refac manual setările. Ajunsesem să cred că sunt singurul din România care nu îl are.

Pașii sunt extrem de simpli:

1. Faceți copie de siguranță la toate pozele, filmele, muzica de pe telefon. Pur și simplu legați aparatul la PC, via Windows Explorer intrați pe structura de directoare de pe el și copiați directoarele disponibile.

2. Activați opțiunile de backup pentru aplicații și SMS-uri: din settings, backup puneți pe on partea de aplicații și SMS-uri. Tot din settings, backup, app list forțați crearea unui backup.

3. Opriți telefonul și NU îl conectați la PC.

4. Descărcați firmware-ul RM-821 și pachetul Nokia Care Suite de aici.

5. Extrageți din arhivă kit-ul Nokia Care Suite și instalați-l.

6. Copiați conținutul arhivei cu ROM-ul de instalat în C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products. Atenție mare că trebuie să creați manual directorul Products!

7. Porniți Nokai Care, click pe Product Support and Tools, alegeți CareSuite External și sign in. Nu aveți nevoie de cont.

8. Acum mergeți pe File, Open Product și selectați ROM-821(Lumia 920).

image

9.Click pe Programming și Recovery. Pornește un download ce se va termina cu un mesaj eroare și apare o interfață care spune că procesul de flash nu a reușit.

10. Conectați acum aparatul (oprit) la PC. Țineți apăsată combinația power și volum down până simțiti o vibrație.

11. Aparatul e detectat și pornește operația de upgrade. Lăsați sistemul să își facă treaba.

12. După ce s-a terminat, reporniți telefonul, conectați-vă cu contul Live ID și apoi copiați manual fișierele pentru care aveți făcută o copie (la pasul 1).

13. Succes!

La mine a mers fără probleme: am Amber pe Lumia 920 cu Data Sense și noile aplicații Nokia pentru camera foto.

Sper să vă ajute și pe voi.

via wpxbox

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

7 COMENTARII

  1. banuiesc ca acum ai instalat versiunea pt Romania?eu am lumia 920 de la orange dar nu e codat si as vrea sa-mi instalez lumia black country variant dar nu am un product code sa pot sa-mi download-ez cu nokia care suite.am instalat c.v ungaria,dar daca ma poti ajuta cu un product code as instala c.v. Romania.mersi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep