HomeFeaturedFocusGoogle ofera selectii din Music Library pentru coloana sonoră a materialelor de...

Google ofera selectii din Music Library pentru coloana sonoră a materialelor de pe YouTube

image

Aducând și o sursă de materiale audio ce pot fi distribuite împreună cu producțiile video urcate pe YouTube, Google mai face un pas înainte în direcția asigurării cadrului legal pentru filmele oferite de serviciul propriu de streaming video.

De câte ori nu ați știut ce coloană sonoră să adăugați unui film și din lipsă de sursă legală ați renunțat? Cu YouTube Audio library ar trebui să fie acum mult mai simplu să găsim exct coloana sonoră de care avem nevoie?

Există cam 150 de piese publicate de Google, organizate pe mai multe genuri ce vor putea fi folosite de toți cei ce produc materiale video. O inițiativă bună.

Pe de altă parte, vă dați seama câte filme vor suna la fel de acum înainte? Smile. Melodiile la 320 kbps pot fi descărcate și offline dacă vreți să editați mai întâi local filmul – apropo de asta, Windows Live Movie Maker e un instrument ideal și gratuit pentru entuziaștii ce vor să facă rapid producții video de calitate.

image

Parcurgeți mai întâi colecția și abia pe urmă alegeți-vă ce vi se pare mai interesant.

Și dacă nu găsiți nimic demn de a fi folosit, vă mai dau un sfat: căutați pe Google după termenii common creative music.

Printre altele veți da și peste 20+ Websites To Download Creative Commons Music For Free sau intrați direct pe https://creativecommons.org/legalmusicforvideos de unde găsiți exact ceea ce vă interesează.

Eu așa am găsit câteva melodii de excepție pe care le-am folosit în materialele video urcate pe YouTube.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep