HomeFeaturedFocusLG va lansa la IFA tableta G Pad 8.3

LG va lansa la IFA tableta G Pad 8.3

lggpad83

Dacă tot am văzut că Nokia se apropie de lansarea primei tablete, de ce nu ar sparge si alții gheața. Mă rog, nu este chiar spartul gheții pentru LG, care au mai avut ceva antecedente în domeniu, dar totuși, va fi prima tabletă din noua gamă premium G. Coreenii par chiar mai avansați decât colegii lor finlandezi, și sunt determinați să prezinte la IFA, peste doar câteva zile, tableta LG G Pad 8.3. Și cum era și normal, pentru a stârni și mai tare publicul, anunțul oficial a venit ceva mai devreme decât produsul în sine.

Tableta este declarată de către producători ca fiind prima din gama ei de mărime cu un display WUXGA full HD cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. În spatele acestuia, se ascund cuminți un procesor quad-core de 1,7 GHz (Snapdragon 600 mai exact, că am văzut diferența față de concurența de la Mediatek), o memorie RAM de 2 GB și una internă de 16 GB sau un acumulator de 4600 mAh, toate, împachetate elegant în alb sau negru, la o grosime de doar 8,33 milimetri și capabile de câteva magii software, Qslide fiind cea care pare cea mai interesantă.

Sfârșitul de an, căci atunci va fi disponibilă LG G Pad 8.3, se anunță unul foarte vioi pe piața tabletelor mici. Succesul noului produs de la LG va depinde într-o oarecare măsură și de prețul pe care acest device îl va avea la raft, preț care deocamdată nu a fost comunicat.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep