HomeFeaturedFocusLumia BitterSweet Shimmer din Windows Phone GDR3 intr-un demo video

Lumia BitterSweet Shimmer din Windows Phone GDR3 intr-un demo video

image

Un Nokia Lumia 920, prin intermediul utilizatorului XS2K este vedeta ultimelor zile în ceea ce privește informațiile despre update-ul GDR3 pentru Windows Phone 8, programat în toamna asta. Unii nu au nici măcar GDR2 pe Lumia 920 și altii se gândesc cum să facă să obțină GDR3.

Despre GDR3 a început să se vorbească mai intens acum câteva zile când XS2K a anunțat că a achiziționat un Lumia 920, model de developer, pe care există GDR3. Primele informații au fost doar niște capturi de ecran cu noi opțiuni în meniul de setări.

image

Vedeți mai jos informațiile din zona About și intrările driving mode și screen rotation:

image

Ulterior a apărut și un material video în care e prezentată opțiunea de oprire a aplicațiilor din tasj managerul din Windows Phone 8 GDR3.

Din păcate pentru Microsoft, nici GDR3 nu este un salt spectaculos, aducând doar niște finisări de care platforma Windows Phone 8 avea nevoie. Update-ul include suport pentru rezoluții 1080p (coincidență că informația apare odată cu leak-urile despre Lumia 1520 cu display de 6 inci?), opțiunea de reorientare pentru display, oprirea aplicațiilor printr-un buton X din task manager, restore over WiFi, driving mode – apelurile de voce și sms-urile nu intră în display, tonuri personalizate pentru SMS, voice mail, e-mail și remindere.

Și mai pot fi urmărite și noi funcții legate de opțiunea Glance:

 

via wmpoweruser

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep