HomeFeaturedFocusLuptă strânsă între Motorola și Apple

Luptă strânsă între Motorola și Apple

motorola factory

Cel puțin asta este senzația mea. Întotdeauna am considerat că succesul Apple în Statele Unite se datorează într-o măsură destul de mare și patriotismului americanilor. O trăsătură pe care personal o admir mult. Destul de puține popoare își educă generațiile tinere în acest mod.

Revenind totuși la zona de smartphone, atât de dragă nouă, am văzut cum Moto X al celor de la Motorola vine exact pe același concept, și intră acolo unde, până nu demult, Apple nu avea adversar. Companii americane, asamblare în Statele Unite, este clar că în inimile celor mai patrioți dintre cetățenii de peste ocean se duce o bătălie.

Iar faptul că, exact când Apple acapara lumea device-urilor mobile cu evenimentul la care anunța noile aparate din seria iPhone, Motorola permitea presei accesul în fabrica din Fort Worth, Texas, în care iau naștere MotoX-urile, mie nu mi se pare o simplă coincidență.

Am mai văzut eu incidente de genul acesta, pur “întîmplătoare”, și între Sony, cu noul său PlayStation și Microsoft cu al său Xbox.

Interesant și cum se vede din interior fabrica din Fort Worth. Un adevărat furnicar organizat.

via Engadget

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep