HomeFeaturedFocusMotorola dă de pământ cu iPhone! La propriu!

Motorola dă de pământ cu iPhone! La propriu!

rick perry

Am văzut ieri că se dă o luptă aprigă pentru inimile celor mai patriotici dintre americani și preferințele acestora în materie de smartphone. Motorola și Apple au încercat să stea cât mai mult în lumina reflectoarelor acum doua zile. Primii, printr-un tur organizat cu presa în fabrica din Texas în care se asamblează Moto X. Cei din urmă, cu prima lansare din istoria lor de două smartphone-uri în aceeași zi, iPhone 5s și iPhone 5c.

Ca parte din această bătălie, pe care se pare că au început-o cei de la Apple, care știau de acținea cu presa pe care o anunțase Motorola, dar au ales aceeași zi și pentru lansarea lor, guvernatorul statului Texas a fost personaj central în vizita organizată la Fabrica din Fort Worth. Alături de CEO-ul Motorola, Dennis Woodside, CEO-ul Flextronics, Mike McNarmara și președintele Google, Eric Schmidt, guvernatorul Rick Perry s-a simțit excelent. Atât de bine, încât, pe lângă aplauze zgomotoase sau fluierături de încurajare, la un moment dat, primind din partea organizatorilor un Moto X personalizat, plin de entuziasm și-a aruncat iPhone-ul din buzunar (undeva pe la minutul 6 și 20 de secunde în clip).

Este al doilea iPhone trântit demonstrativ de către competiție, după ce Stephen Elop i-a aruncat telefonul reporterului care îl intervieva, în încercarea de a îi recomanda un Windows Phone Nokia.  Cum în lumea aceasta a smartphone-urilor este o luptă continuă între marii jucători, aștept cu maxim interes o replică de la Apple.

Via MobileTechReview

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep