HomeFeaturedFocusMotorola vrea cu orice preț în lumina reflectoarelor

Motorola vrea cu orice preț în lumina reflectoarelor

moto factory

Dacă mai aveați vreo umbră de îndoială (la mine nu mai era cazul) asupra faptului că a existat intenție clară în acțiunile Motorola programate exact în ziua în care Apple acapara scena cu cele două noi modele, iPhone 5s și iPhone 5c, dar și cu noua versiune de sistem de operare, o vom risipi rapid.

La o parcurgere rapidă a presei de specialitate, aflăm, via Reuters, că fabrica din Texas a Motorola, livrează săptămânal nu mai puțin de 100.000 de aparate Moto X. Frumoasă cifră! Sunt curios cum se vor regăsi aceste livrări în vânzările trimestriale pentru acest smartphone.

Cei de la Engadget, se trezesc să facă, în articolul dedicat noului iPhone 5c, o comparație deloc avantajoasă tocmai cu Moto X, care parcă și-a pus în minte, cu orice preț, pentru că sunt sigur că au costat toate aceste manevre, să nu lase scena exclusiv rivalului său din țara mamă nici măcar o zi.

engadget infograph

Iar faptul că compania de căpătâi a Motorola, Google, oferă prilejul unei vizite virtuale în aceeași fabrică, prin intermediul Street View, este bomboana de pe tort.

Încă mai credeți că este coincidență? Fugiți dom’le de aici!

via Reuters

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep