HomeFeaturedFocusNokia cu 6 aparate la lansarea de la Abu Dhabi pe 22...

Nokia cu 6 aparate la lansarea de la Abu Dhabi pe 22 octombrie

image

Visul multor jurnaliști din România se întâmplă: o companie (ce era odată) mare, în speță Nokia, face un eveniment de lansare important în Abu Dhabi. Cum și-ar fi frecat unii mâinile de bucurie acum vreo 5-6 ani la anunțul ăsta … Nici nu trebuiau să fie lansate produsele și deja erau și decretate ca fiind cele mai bune. Știți deja povestea.

Probabil că ideea inițială de a ține un astfel de eveniment la Abu Dhabi era să arate concurenței (care o fi ea pe Windows Phone) că are încă putere să facă lucruri mărețe. Dar și-au pus oare întrebarea câți din media vor plăti un drum spre Abu Dhabi să vadă niște produse pe care le desconsideră din start doar pentru că rulează Windows Phone, un sistem de operare pe care mulți nu îl au la suflet pentru că nu e trendy?

Între timp a venit Microsoft și a pus stăpânire pe afacerea finlandezilor din zona de smartphone-uri și câteva lucruri s-au schimbat. S-a pornit cu data de lansare, mutată pentru a fi foarte aproape de lansarea oficială a Windows 8.1 și a muta puțin focusul de pe tableta Nokia 2520 RT pe Surface-urile lansate recent.

La evenimentul Innovation Reinvented din 22 octombrie de la Abu Dhabi se presupune că va fi arătat și phablet-ul de 6 inci cu Windows Phone, dar pe măsură ce informațiile mai apar începe să se contureze ideea că nu numai cele două aparate vor fi prezentate. Theverge anunță că de fapt se vor prezenta cel puțin șase noi aparate Lumia, ceea ce nu e rău deloc.

Sunt curios dacă vreunul din produsele astea se va numi în continuare Nokia Lumia și cât de mult vor putea schimba percepția în piață despre brandul Nokia și noile aparate Windows Phone/Windows RT.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. The Verge a lansat zvonul, dar a mentionat doar doua produse. Se pare ca cele 6 sunt phablet-ul Lumia 1520, tableta Lumia 2520, Lumia 929 pentru Verizon, un Lumia Dual-SIM (posibil o varianta Lumia 720), Asha 500 si Asha 502.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep