HomeFeaturedFocusPower Cover, tastatura cu baterie pentru Surface incepe sa fie pomenita tot...

Power Cover, tastatura cu baterie pentru Surface incepe sa fie pomenita tot mai des

image

În sfârșit avem detalii mai clare despre tastatura de Surface 2 ce va aduce și o baterie suplimentară, sporind astfel autonomia sistemului hibrid Surface 2 Pro. Neowin pomenește despre Surface Power Cover, o tastatură pentru Surface Pro și Surface 2 (Pro) ce va fi lansată spre finalul anului, după anunțul disponibilității noi generații de tablete Surface. În mare va semăna mult cu Type Cover și nu va putea fi folosită pe Surface RT, doar pe modelele Pro.

Funcționalitatea va fi smilară cu cea de pe tabletele Asus Transformer: când e conectată la Surface, în absența unei surse de curent va încărca tableta. Invers, când va exista sursă de alimentare, Power Cover se va încărca prin Surface.

Greutatea sa e dată în jurul a 520 grame, ceea ce aduce un plus de 300 de grame combinației actuale de Surface și Type Cover ducând greutatea sistemului la peste 1 kg, în zona de ultrabook-uri. Grosimea va vi de 9,75mm, mai mare decât cei 5,33 mm ai Type Cover.

Chiar și un spor de 4 ore adus autonomiei Surface 2 va face ca tableta să fie utilizabilă peste 8 ore, situație pe care mulți și-o doresc (inclusiv eu, recunosc).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep