HomeFeaturedFocusSony Xperia Z1 prezentat oficial și îmbogățit cu accesorii

Sony Xperia Z1 prezentat oficial și îmbogățit cu accesorii

xperia z1

După seria interminabilă de leak-uri, iată că Sony a ridicat, cu ocazia IFA, pânza inaugurării oficiale de pe modelul Xperia Z1, un smartphone care devine automat purtătorul de stindard pentru producătorul nipon în lupta pentru un loc la vârful clasamentului Androidelor de top. Ba mai mult, prin accentul pus pe camera foto cu senzor de 20,7 megapixeli, vrea să devină numărul unul în topul smarphone-urilor cu abilități majore de aparat foto.

Și pentru că, din punctul de vedere al caracteristicilor tehnice, nu există diferențe față de așteptările pe care le aveam de la acest aparat pe vremea când se numea Honami, o să trecem direct la enumerarea celor mai interesante accesorii pentru Xperia Z1. Și o să începem cu obiectivele atașabile QX10 sau QX100, pentru cei care vor să amplifice și mai mult funcția de cameră foto a telefonului, o să trecem pe la SmartWatch, ceasul care joacă rolul celui de-al doilea ecran pentru Xperia Z1 și de pe care utilizatorii pot citesi mesaje, gestiona apeluri sau declanşa camera foto și terminând cu căștile SBH52 Smart Bluetooth Handset, rezistente la stropirea cu apă și care accentuează astfel și rezistența la apă a acestui terminal.

Dacă luăm în calcul și posibilitatea interconectări cu televizoarele sau cu player-ele video sau audio, este clar că Sony încearcă să ofere un ecosistem de accesorii care să facă interacțiunea dintre Xperia Z1 și restul device-urilor din casă cât mai facilă. Se pare că acesta este viitorul până la urmă.

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep