HomeFeaturedFocusStigo, un scooter electric pliabil și ușor. Dar cam greu pentru portofel!

Stigo, un scooter electric pliabil și ușor. Dar cam greu pentru portofel!

stigo

Îmi place mult de tot ideea de vehicul electric, mă încântă când văd eforturi de a încerca impunerea lor în preferințele oamenilor. Totuși, în ciuda acestor sentimente, nu pot închide ochii atunci când, după părerea mea, se sare calul în ceea ce privește prețul. Nu de alta, dar un preț ridicat face din dorința de a stăpâni un motor electric, în oricare formă a sa, un moft. Ori tocmai asta detest cel mai mult în motivarea deciziei de a adopta o astfel de motorizare.

În categoria aceasta de produse supra-evaluate, mi se pare că intră și Stigo, un scuter electric pliabil. Cu o greutate de doar 16 kilograme, o viteză maximă de 24 de kilometri pe oră și o autonomie aproape 40 de kilometri fără încărcare, Stigo are un atu în plus. Se poate plia. Și asta este foarte bine, pentru că poate fi luat în birou, spre exemplu, fără nici un fel de problemă. Nu de alta, dar dacă tot dai 2370 de euro pe el (doar 200 de bucăți sunt disponibile la precomandă pentru Europa), e bine să păzești cu strășnicie o asemenea investiție.

Sunt convins că va găsi destui adepți. Dar nu sunt sigur că, dacă cineva vrea totuși să guste din experiența șofatului unui scuter electric, nu este o soluție mai bună să cheltuie acești bani pe o excursie la Barcelona, acolo unde, pe lângă alte multe atracții, există posibilitatea întâlnirii cu Motil, scuterul electric disponibil printr-o rețea de tip bike-sharing. Nu sună mai interesant?

via Inhabitat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep