HomeFeaturedFocusUn nou străin în lumea smartpone: Kogan Agora

Un nou străin în lumea smartpone: Kogan Agora

koganagora

Este că nu ați mai auzit de acest smartphone? Nici eu. Și cu toate acestea, se pare că deja vorbim despre a doua generație a modelului Agora al companiei australiene Kogan Technologies (cu ceva istoric în zona de televizoare), fondată de Ruslan Kogan, un cetățean născut în Belarus.

Tocmai pentru această combinație pitorească m-am gândit să vă aduc în atenție noul model de smartphone Kogan Agora. Este vorba despre un Android (4.2.2) cu un display IPS de 5 inchi si 720p rezoluție, un procesor Mediatek quad-core de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM și 4 GB de memorie internă, dual-SIM, slot microSD, acumulator de 2000 mAh, precum și o cameră foto de 8 megapixeli împerecheată cu una frontală de 2 megapixeli.

Telefonul este deja disponibil la precomandă  la un pret de 189 dolari fătă obligații contractuale, în Statele Unite. De asemenea, el mai poate fi comandat in Marea Britanie, Australia, câteva țări din Europa și din Asia. Poate fi încadrat în zona de low-budget, dar parcă există și alte variante mai convingătoare, care se învârt în jurul aceluiași preț.

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep