HomeFeaturedFocusApar numele mari interesate de BlackBerry

Apar numele mari interesate de BlackBerry

Sau numele mari de care este interesată BlackBerry. Adevărul este undeva la mijloc. Deși are deja un cumpărător anunțat, compania canadiană se pare că este în discuții și cu alți potențiali cumpărători. Și nu este vorba despre găsirea unei plase de siguranță în eventualitatea în care discuțiile cu Fairfax Financial Holdings eșuează.

Mai degrabă este vorba despre încercarea de a găsi cea mai bună monetizare pentru toate activele companiei. Nume precum LG, Samsung, Google, sau chiar Intel, pot fi interesate de patentele deținute de BlackBerry, cu o valoare estimată între 2 și 3 miliarde de dolari, Cisco și SAP pot fi mai atrase de tehnologia din spatele serverelor și a sistemului sigur de mesagerie al BlackBerry.

Oricare din variante o luăm în discuție, două aspecte ar trebui reținute. Nici una din companiile ale căror nume au fost vehiculate nu a confirmat oficial acest interes și, hilar dacă ne gândim că vorbim despre BlackBerry, nimeni nu pare interesat de zona de smartphone și de ce înseamnă BlackBerry pe această piață.

via Reuters

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep