HomeFeaturedFocusGHID: Cum sa fii un Apple fan-boy

GHID: Cum sa fii un Apple fan-boy

În această seara dedicăm un scurt material felului în care poate fi învârtită realitatea de netăgăduit, astfel încât mulțimea să privească total în altă partde decât acolo unde are loc acțiunea. Și o să o luăm metodic, pas cu pas.

Se ia un studiu despre piața de tablete, cu principalii producători și cota lor de piața în al treilea trimestru al anului, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, realizat de către IDC. Și fără a lăsa prea mult pasionatul de IT să urmărească de la sine putere evoluția principalilor jucători, i se aruncă un titlu de genul “ASUS și Samsung câștigă cotă de piață în Q3”. E corect, nu este nici un fel de minciună aici. Samsung a crescut de la 12,4 la 20,4 procente iar ASUS de la 6,6 la 7,4 procente. Lucru lăudabil pentru ambele companii.

idc-tablets-q3-2013

Dar urmăriți vă rog tabelul de mai sus! Nu vi se pare nimic suspect?

Daaa, e vorba despre Apple și despre cele peste 10 procente din cota de piață pierdute în decursul unui an. Eu zic că era o informație destul de vitală pentru cei care urmăresc cu interes evoluția tabletelor, încât o publicație precum Engadget să nu o ignore în asemenea mod grosolan.

Și dacă mă uit în comentarii, constat cu stupoare că mai și funcționează această manevră.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep