HomeFeaturedFocusHappy GO, primul smartphone Android de la Evolio

Happy GO, primul smartphone Android de la Evolio

Televoice a lansat primul smartphone Android sub brandul Evolio (de altfel primul smartphone prezentat de Televoice sub brandul Evolio este Evolio E8, cu display de 2.8 inci si Windows Mobile 6.1). Denumit Evolio Happy GO, aparatul este, conform producătorului, primul de pe piață cu soft de navigare și hărți preinstalate (harta completă a Europei), lucru care, împreună cu receptorul GPS, elimină nevoia conexiunii de date pentru afisarea pozitiei curente pe o harta.

Vorbim despre un dual SIM, construit pe platforma Mediatek 6589 cu procesor quad-core de 1,2 GHz, care rulează un Android 4.2, pe un display HD de 4,5 inchi cu rezoluție 1280 x 720, ce are si o cameră foto de 8 megapixeli plus memorie RAM de 1 GB și una internă de 4 GB, la un preț de 899 de lei. Faptul că pentru el este disponibil și un carkit, ne arată că produsul este în special dedicat conducătorilor auto. Începe să devină un trend!

„Asa cum arata si numele aparatului, Happy GO, dorim sa aducem cat mai multe clipe de bucurie clientilor nostri atat prin folosirea functiilor extrem de utile, cum este softul de navigatie, cat si a celor de divertisment, camera foto, aplicatii social media, ecran performant. Suntem convinsi ca prin caracteristicile sale si pretul accesibil, telefonul va fi extrem de apreciat de persoanele interesate de navigatie GPS, dar si de studenti, si tineri in general. Happy GO va fi considerat drept cea mai buna alegere de cei care apreciaza un raport corect intre calitate si pret si care acum descopera sau invata sa beneficieze de avantajele folosirii unui smartphone”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice.

Telefonul este disponibil si in varianta simpla, fara soft de navigatie si harti, sub  numele Happy, la un preț de 799 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep