HomeFeaturedFocusHTC lanseaza o serie Desire de aparate mid-range

HTC lanseaza o serie Desire de aparate mid-range

Trebuie să recunosc că ideea HTC mi se pare cel puțin interesantă. Deși deosebirile dintre cele trei aparate sunt relativ mici (iar asemănarea cu flagship-ul HTC One este evidentă la exterior), fiecare dintre ele merge țintit înspre câte unul din cei trei mari operatori din China. Astfel, dacă familia Desire de la HTC nu vi se părea suficient de numeroasă, adăugați-i vă rog trei noi membri: Desire 709d pentru China Telecom, Desire 7060 pentru China Unicom și Desire 7088 pentru China Mobile.

La interior aparatele au aceeași configurație, compusă dintr-un display de 5 inchi cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, încadrat de boxele frontale BoomSound, un procesor quad-core Snapdragon 200 de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB și una internă de 8 GB, slot microSD, o cameră de 8 megapixeli și un acumulator de 2100 mAh. O configurație mai mult decât decentă, care, asociată cu un preț pe măsură ar face ravagii inclusiv pe piața din România, unde brandurile autohtone de produse chinezești încearcă să traseze o falsă noțiune de low-budget, asupra căreia vom insista într-un alt material.

Deocamdată, în așteptarea unui preț pentru această familie de aparate, rămânem cu speranța că, sub o altă denumire cel mai probabil, dar tot sub umbrela HTC, o configurație similară se va regăsi și în ofertele operatorilor de la noi. Cu un preț cinstit, ar deranja destul de tare!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep