HomeFeaturedFocusHTC One mătură pe jos cu concurența la capitolul „sclipiri opulente”!

HTC One mătură pe jos cu concurența la capitolul „sclipiri opulente”!

Primii care au dat tonul la telefoane aurii, au fost cei de la Apple, cu al lor iPhone 5s auriu. Arătați cu degetul de multe ori pentru că s-au inspirat de la competiție, cei de la Samsung, s-au mișcat cu viteză fulgerătoare și ne-au orbit privirile, plini de originalitate, cu un Samsung Galaxy S4 gold. Așa că cei de la HTC aveau dificila misiune de a se bate cu cei doi coloși și ideile lor “sclipitoare”!

Ei bine, au reușit o manevră de geniu. Un HTC One nu auriu, ci de-a dreptul din aur. De 18 karate, boss!!! Costă pe măsură, aproximativ 4400 de dolari, este o serie exclusivistă, de doar 5 bucăți, dar dacă vrei să stai în față, dai un ban în plus. Sau, cum ar spune englezul, “noblesse oblige”! Cu siguranță prețul ridicat nu va scoate HTC-ul din criza în care se adâncește, dar la nivel de imagine a dat o lovitură competiției. Chiar dacă o parte însemnată din meritul acestei idei aparține celor de la MOBO, un soi de grupare/coaliție a artiștilor de culoare din Marea Britanie. Se pare că dragostea dintre aur și pielea măslinie nu cunoaște granițe.

Și dacă tot am vorbit despre această dragoste, sunt convins că fake-urile acestui model exclusivist vor invada piața. Și se vor bucura de un mare succes! Chiar și pe la noi. Boss, îți dau un telefon?

Via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep