HomeFeaturedFocusLa multi ani, King Romania!

La multi ani, King Romania!

Ca sa fim corecți, ar trebui spus “studioul din Romania” al King, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual. Acesta aniversează doi ani de la deschidere. Zilnic, milioane de utilizatori joacă cele mai de succes titluri dezvoltate pe plan local, Bubble Witch Saga şi Gospo’s Great Adventures.

“Suntem 60 de oameni care ocupă două etaje şi care se pot mândri că sunt responsabili de divertismentul a milioane de oameni din întreaga lume,” declară Mihai Sfrijan, Head of Studio King România. “Îmi aduc aminte de prima zi de lucru la studioul din Bucureşti. Eram doar patru oameni cu câteva calculatoare într-un birou de pe Calea Victoriei, însă eram plini de entuziasm şi pasiune pentru proiectul pe care îl începeam,” povesteşte Mihai Sfrijan.

În prezent, studioul King din România numără 60 de angajați care se ocupă cu dezvoltarea versiunilor de Facebook şi mobile a jocului Bubble Witch Saga, dezvoltarea versiunilor de Facebook și mobile pentru un nou proiect, dezvoltarea de noi prototipuri în portofoliu și testarea tuturor jocurilor de mobile produse în companie.

Partea și mai frumoasa legată de studioul din București este dată de faptul că pentru anul 2014, King are în plan recrutarea a cel puțin 40 de angajați care să se alăture echipelor de dezvoltare de la studioul din Bucureşti. Pozițiile disponible în cadrul studioului sunt: Backend Java Developer, Business Performance Manager, C++ Game Developers, Data Scientist, Graphic Designer, Producer, QA Analyst, QA Automation Engineer şi UI Designer. Așa că cei care vă încadrați într-una din job description-urile de mai sus, stați cu CV-urile pregătite!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep