HomeFeaturedFocusMicrosoft e pe cai mari in ceea ce priveste rezultatele financiare

Microsoft e pe cai mari in ceea ce priveste rezultatele financiare

Mai exact spus, compania din Redmond pare să fi găsit o cale de a-și eficientiza aceste rezultate, pentru că altfel nu se explică profitul mai mare față de trimestrul anterior, de la 4,97 miliarde la 5,25 miliarde de dolari, în condițiile unor venituri aflate în scădere, de la 19,9 miliarde la 18,5 miliarde. Cifrele sunt pentru o trimestrul iulie, august, septembrie 2013.

Contribuția la acest profit a venit din zone extrem de diferite, de la tabletele Surface, la vânzările de SQL Server (o mică fărâmă din aceste vânzări se întâmplă și datorită jobului meu de aici de la Integrator Soft), iar perspectivele par să rămână pozitive pentru gigantul Microsoft. Lucru care se pare că l-a încurajat pe Steve Ballmer să rămână la fel de optimist în declarații cum ne-a obișnuit de atâtea ori (doar este om de vânzări):

“Our devices and services transformation is progressing and we are launching a wide range of compelling products and experiences this fall for both business and consumers. Our new commercial services will help us continue to outgrow the enterprise market, and we are seeing lots of consumer excitement for Xbox One, Surface 2 and Surface Pro 2, and the full spectrum of Windows 8.1 and Windows Phone devices.”

Până la urmă, date fiind zvonurile care dau plecarea sa din poziția de CEO al Microsoft în perioada următoare, se poate spune că Steve Ballmer va lăsa compania pe val, iar misiunea celui care îi va urma va fi una deloc ușoară.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep