HomeFeaturedFocusPrimele impresii despre tableta Android Google Nexus 7 v2

Primele impresii despre tableta Android Google Nexus 7 v2

Nexus 7 v2 - 2

A trecut aproape o săptămână de când folosesc noua tableta de 7 inci Google Nexus 7 (v2) produsă tot de Asus și sunt mulțumit de cum funcționează. Asus a făcut o treabă excelentă și a adus o versiune mai finisată pentru Nexus 7, mai ușoară și cu un ecran excelent.

La primul contact două lucruri sunt imediat sesizabile: display-ul excelent (IPS LCD) și faptul că noua tabletă e foarte subțire (doar 8,7 mm).

Nexus 7 v2 - 4

Dimensiunile sunt ideale pentru un gadget de purtat ușor în buzunarul hainei mai ales că vorbim de o greutate de 299 g – modelul pe care îl testez este cel cu suport LTE.

Pe măsură ce pui la treabă tableta vezi și că este extrem de rapidă – nu am reușit (încă) să blochez nicio aplicație, indiferent câte scenarii am încercat.

Nexus 7 v2 - 9

Îmi mai place și forma rotunjită a carcasei – finisajele sunt bine realizate.

Nexus 7 v2 - 14Nexus 7 v2 - 18

În zona lucrurilor pe care nu le găsesc ca fiind bine implementate am în primul rând faptul că în ciuda unei rezoluții de 1200 x 1920 pixeli asociate unei diagonale de 7 inci multe din aplicațiile cu un bogat conținut grafic (Flipboard e una dintre ele) suferă la capitolul aspect. Pozele sunt destul de mici, textul trunchiat.

Nexus 7 v2 - 10

A doua problemă e legată de nivelul audio generat de boxe: fetița mea ascultă muzică de pe YouTube și de foarte multe ori ceea ce e redat de Nexus 7 v2 se aude slab și/sau distorsionat în comparație cu alte tablete (iPad, Galaxy Note 8).

Nexus 7 v2 - 16

Mai am de rulat niște teste și după ce le termin sunt gata de scris review-ul. În zilele următoare îmi propun să revin cu analiza completă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep