HomeOpiniiRomânia nu sta chiar rau in viziunea Apple

România nu sta chiar rau in viziunea Apple

Deși au fost multe momentele în care am evidențiat comportament mai puțin ortodox din partea companiei din Cupertino, iată că vine și un moment în care țin să laud Apple. Se întâmplă cu ocazia anunțării următorului val de piețe în care noile iPhone 5s și 5c vor pătrunde oficial. Val în care se regăsește și țara noastră.

Vă las citatul întreg, în care se regăsesc și celelalte două etape, doar pentru a vă face o idee despre cum este poziționată România în strategia comercială a unei companii ca Apple. Eu zic că stăm destul de bine, dar este loc de îmbunătățiri. Vom avea în magazine un telefon de vârf, la o lună jumătate de la lansarea sa. Prin comparație, lui Nokia Lumia 1020 i-au trebuit aproape trei luni să ajungă în România. În schimb, Samsung Galaxy Note 3 s-a mișcat cu lejeritate de Usain Bolt. Sper ca și alți producători să înțeleagă ceva de aici.

iPhone 5s and 5c will be available on Friday, October 25 in Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, French West Indies, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macau, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Reunion Island, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan and Thailand. iPhone 5s and 5c will also be available on Friday, November 1 in Albania, Armenia, Bahrain, Colombia, El Salvador, Guam, Guatemala, India, Macedonia, Malaysia, Mexico, Moldova, Montenegro, Saudi Arabia, Turkey and UAE. Both iPhone 5s and iPhone 5c are currently available in the US, Australia, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore and the UK.

via BusinessWire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep