HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Round promovat oficial

Samsung Galaxy Round promovat oficial

Coreeni de la Samsung au lansat un prim clip cu rol de teaser despre mult discutatul în ultima vreme smartphone cu ecran curbat Galaxy Round. Mesajul este relativ simplu: în viață există multe lucruri cu rotunjimi.

Pe de-o parte, se poate aplica la fel de bine și competitorului LG G Flex, care are altă orientare a curburii. Pe de altă parte, poate că tocmai acesta este scopul acestui clip, de a demonstra că majoritatea rotunjimilor pe care le atingem în mod uzual aduc cu Galaxy Round mai degrabă decât cu G Flex. Eu sunt destul de încurcat în această analiză a rotunjimilor și de descrierile fizice care, datorită termenilor folosiți, par a se îndepărta de tehnologie.

Așa că vă las cu clipul respectiv. Aș fi curios să aflu care este și părerea voastră despre curbe și telefoane. Ce rost are comparația din clip? Cât este utilitate și cât este marketing?

via Engadget

1 COMENTARIU

  1. Tehnic, degetul acopera o suprafata mai mare pe un ecran curbat decat pe unul plat. Practic, in cele mai multe aplicatii, nu e nevoie de un gest pe tot ecranul, suprafata uzuala de interactiune cu touchscreen-ul este de 2-3 cm.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep