HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4 se tine bine de tot in lupta cu rivalii

Samsung Galaxy S4 se tine bine de tot in lupta cu rivalii

Au existat la un moment dat zvonuri care spuneau că au apărut sincope în vânzarea de Galaxy S4 și că cifrele sunt departe de a fi cele dorite. Cei mai viteji dintre analiști, s-au grăbit să afirme că un nou smartphone din serie, un Samsung Galaxy S5, ar putea apărea mai repede pentru a corecta aceste deficiențe. Nimic mai fals!

O serie de materiale pe care le-am parcurs ieri și astăzi mă fac să cred că Galaxy S4 este bine mersi. În zona de vânzări, chiar șeful Samsung, JK Shin, a ieșit public și a afirmat că mai mult de 40 de milioane de bucăți de Galaxy 4 au fost vândute din momentul apariției acestui smartphone. Și, deși este o discuție dacă modelele derivate, cum ar fi Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Mini sau Galaxy S4 Active, sunt incluse aici, chiar și așa, este o cifră mare.

Samsung încearcă să nu canibalizeze vânzările de Galaxy S4 cu cele de Galaxy Note 3. Tocmai de aceea, versiunea de S4 cu conectivitate LTE-A și cu procesor Snapdragon 800 se pare că va veni în Europa, pentru a potoli setea de procesoare de ultimă generație a pasionaților. Adevărul este că mă joc de câteva zile cu un Samsung Galaxy Note 3, sosit prin amabilitatea Samsung și combinația de procesor cu memorie RAM pe de-o parte, versus dimensiunea cam mare pentru gusturile mele, nu mă pot face să mă decid asupra impresiei generale despre acest aparat. Un Galaxy S4 cu procesor Snapdragon 800 ar elimina rapid această dilemă. Germania este prima țară aflată pe harta expansiunii comerciale a acestui nou device.

Presupunând că avem un utilizator mai pretențios, dispus să treacă peste inconvenientul dimensiunii de dragul folosirii unui accesoriu inedit ca smartwatch-ul Galaxy Gear. Nici o problemă, Samsung este pe cale să rezolve și această delicată chestiune. Se pare că noul echipament de tip “wearable” (am auzit eu că se folosește des termenul ăsta în IT în ultima vreme), va deveni compatibil prin intermendiul update-ului la Android 4.3 și cu eroul nostru Galaxy S4 (și toți membrii familiei sale enumerați mai sus), dar și cu altr smartphone-uri care au scris istorie în companie, Samsung Galaxy SIII sau Note 2 fiind doar două dintre ele.

Lucrurile par să devină extrem de interesante cu un Galaxy S4 cu procesor Snapdragon 800 împerecheat cu un Galaxy Gear (sursa foto: Droid-Life), situație care ne arată un Samsung Galaxy S4 mai sănătos ca niciodată. Și cifrele de vânzări o confirmă!

Via GSM Arena, Phone Arena, Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep