HomeFeaturedFocusSamsung se bazeaza pe Gorilla Glass

Samsung se bazeaza pe Gorilla Glass

Atât de tare, încât investește in compania care produce Gorilla Glass. Dacă în faza inițială a acestui parteneriat, s-au pus bazele unui joint-venture, Samsung Corning Precision Materials, în care Samsung deținea 43% din acțiuni, lucrurile s-au schimbat într-o direcție care arată dorința crescută de continuare a colaborării dintre cele două părți.

Și atât de mare este această dorință de a continua colaborarea, încât ea s-a lăsat cu un contract până în 2023. Samsung a renunțat la partea sa din Samsung Corning Precision Materials, oferind astfel controlul total celor de la Corning. În schimb, de valoarea acestor acțiuni, estimată la 1,9 miliarde de dolari, Samsung a primit 7,4% din Corning.

Astfel, nu greșim dacă spunem că modificarea majoră în tot peisajul este dată de faptul că, de acum, toți cei care folosesc Gorilla Glass pentru produsele lor, vor plăti și către Samsung. Vorbim aici chiar și de competitorii de tradiție, Apple sau HTC. Nu ar trebui să fie o mare schimbare pentru aceștia, oricum cumpărau display-uri de la Samsung!

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep