HomeFeaturedFocusTomTato, planta care produce și cartofi și tomate

TomTato, planta care produce și cartofi și tomate

Glumind, îți poți face cartofi prajiți cu ketchup din aceeași plantă. Sau. Dacă mai punem și vreo două trei frunze, de la aceeași plantă, iese și de-o ciorbă. Trecând la lucruri serioase, un centru de horticultură din Marea Britanie, Thompson and Morgan pe numele său, a lucrat cu succes la acest proiect. Proiect care s-a materializat sub forma unei plante, denumită sugestiv TomTato, care face roșii (circa 500 de roșii cherry pe an) la suprafață și cartofi sub pământ. Și pe deasupra mai poate crește și in ghiveci.

Cu alte cuvinte, poate reprezenta o soluție ideală pentru grădinile urbane, care au ca principală problemă spațiul. Și, implicit, poate reprezenta o soluție pentru viitor, la fel ca alt domeniu mai popular și mai drag nouă, vehiculele electrice. Asta dacă aveați nevoie de vre-un fel de legătură între planta minune și faptul că m-am apucat să vă povestesc de ea.

Revenind la potențialul pentru viitor al acestei plante, Royal Horticulture Society din Marea Britanie și manifestat deja interesul pentru TomTato.

via Inhabitat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep