HomeFeaturedFocusVodafone Familia, convorbiri nelimitate în reţea şi trafic dublu. Plus beneficii pentru...

Vodafone Familia, convorbiri nelimitate în reţea şi trafic dublu. Plus beneficii pentru PrePay

image

Săptămâna aceasta Vodafone a anunțat noi oferte aproape în fiecare zi. Astăzi a fost prezentat abonamentul Vodafone Familia, în care traficul de date este dublu și convorbirile nelimitate în rețea.

Familia poate fi activat de 2-5 membri ai familiei, pe abonamentele Easy 9, RED 29 sau Smart. Aceştia vor primi trafic dublu și convorbiri nelimitate.

“Cu noile beneficii aduse de Vodafone Familia, fiecare utilizator se poate bucura de pachetul adaptat nevoilor sale de comunicare, RED, Smart sau Easy, si primeste in acelasi timp, trafic dublu de date pentru navigarea online, dar si convorbiri nelimitate in retea, pentru a fi mai aproape de prieteni si familie. O familie care are intre 2 si 5 abonamente beneficiaza de acum nu numai de beneficii suplimentare, dar si de un mai bun control al costurilor, primind o singura factura pentru toate abonamentele”, a declarat Andreea Cramer, Director, Postpaid, Vodafone Romania.

Pentru rețeaua 4G capitala e privilegiată, 89% din suprafața fiind acoperită cu viteze de până la 100 Mbps pe 4G.

Tot vizând familia, au venit și noile abonamente pentru copii – Smart Kids și Easy Kids. Primul include 1000 de minute in retea, 100 de minute nationale si 100 MB trafic de date, la care se adauga promotia de 50% mai multe beneficii si SMS-uri nelimitate in orice retea pentru 12 EUR lunar.

De asemenea, Easy Kids aduce, pentru 8 Euro/luna, 500 de minute in retea,50 de minute si SMS-uri nationale, SMS-uri nelimitate in retea si 25 MB trafic de date.

Pentru cei ce folosesc cartele PrePay, Vodafone vine cu o veste bună: în funcție de vechimea din rețea apar bonusuri interesante ce se adugă peste fiecare încărcare. Vedeți mai jos despre ce e vorba.image

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep