HomeFeaturedFocusCam ce se intampla intr-un minut pe internet

Cam ce se intampla intr-un minut pe internet

image

Lucrurile se întâmplă cu o viteză uimitoare în momentul de față, informația circulă extrem de rapid ca urmare a conectării la internet a tot mai multor oameni/dispozitive. Fără internet deja nu mai concepem activitatea zilnică, trăim internet, bem internet, respirăm internet. Ne distrăm pe internet. Visăm pe internet.

Bine, marea majoritate dintre noi.

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă pe internet într-un singur minut pe internet?

Priviți poza de mai jos ca sî aveți un punct de plecare.

image

Câteva date interesante: peste 208k poze sunt urcate pe Facebook, 350k mesaje pe Twitter, 100 de ore de film sunt urcate pe net. Amazon încasează cam 118000 USD și Google rezolvă peste 3,5 milioane de interogări.

image

Și dacă vă gândiți ce se întâmpla în urmă cu 18 luni, iată răspunsul: creșterea pe Twitter este de 250% față de martie 2012, orele de video încărcate pe YouTube au ajuns la 233%. Căutările în Google nu au crescut chiar așa de mult.

 

image

Într-un minut sunt trimise 204 milioane de email-uri. Amazon face 83k USD profit, 47000 de aplicații sunt descărcate din Play Store.

Și încă ceva: în 2015, dacă cineva va dori să vadă toată informația video transferată prin Internet într-o singură secundă va avea nevoie de 5 ANI neîntrerupți.

Acum, dacă vă gândeați că internet-ul e mare, aveați un raport exact cam cât de mare e?

via QZ

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep