HomeFeaturedFocusEvobook 3, accentul pe continut, la un pret atractiv

Evobook 3, accentul pe continut, la un pret atractiv

Prin Evobook 3, Evolio face un prim pas interesant într-o direcție în care ua pășit și alții. Aceea de a pune accentul pe conținut, pe servicii și de-abia în plan secund pe hardware. Mai mult, poate fi un pas și mai mare înspre materializarea unei inițiative mai vechi, care presupune utilizarea tabletelor și a conținutului digital în instituțiile de învățământ de pe la noi. Dacă la alții se poate, chiar și cu sincope, frumos ar fi să ținem și noi pasul. Așa, păstrând proporțiile.

Noul eReader lansat de Evolio are preinstalate 100 de cărţi din diverse domenii, în limba română şi engleză, a căror valoare, în format digital, depăşeşte 200 de lei, ale unor autori consacraţi precum Friedrich Nietzsche, Jane Austen, Oscar Wilde, Charles Dickens, Gib Mihăescu, Nagai Kafu Komayo, John Galsworthy, Cezar Petrescu, Bogdan Petriceicu Haşdeu, Rodica Ojog-Braşoveanu şi mulţi alţii. Și tocmai asta este partea frumoasă la el. Partea pe care cei care au îmbrpțișat utilizarea unui e-reader ar trebui să o aprecieze.

Mai mult, există și o ofertă promoțională. Chiar dacă produsul are un preţ de listă de 399 lei, pe perioada Târgului internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură şi de Black Friday (ăla decalat sau ăla normal?), acesta poate fi achiziţionat la un preţ redus, de 249 lei. Tot ca și cârlig de vânzare, fiecare eReader este însoţit de un Gift Card Evobook, în valoare de 20 lei, cu ajutorul căruia pot fi achizitionate titluri din librăria virtuală www.evobook.ro.

„Prin lansarea Evobook 3 dorim să oferim clienţilor noştri o experienţă completă a lecturii, nu un simplu dispozitiv. Cititorii sunt interesaţi să aibă ce citi şi libertatea de a-şi alege cărţile,  să nu-şi obosească ochii cu lumini de fundal, animaţii sau alţi factori perturbatori şi să aibă cât mai mult timp la dispoziţie. Ţinând cont de aceste dorinţe, atuurile Evobook 3 sunt: biblioteca preinstalată, voucher-ul de 20 lei, tehnologia e-ink şi autonomia extinsă a bateriei.  De asemenea, prin librăria virtuală www.evobook.ro, punem la dispoziţia cititorilor peste 800 de titluri în limba română, din diverse domenii”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Așa cum am spus, specificațiile hardware pălesc în fața conținutului. Cu toate acestea, trebuie precizat că Evobook 3 are un ecran e-ink de 6 inch, antireflex, o memorie internă de 4 GB, slot microSD de până la 16 GB şi conectare micro USB. Conținutul este deja preinstalat, așa că avem liber la citit!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep