HomeFeaturedFocusIn Romania, Echipamentele Konica Minolta vin acum împreuna cu ABBYY FineReader 11...

In Romania, Echipamentele Konica Minolta vin acum împreuna cu ABBYY FineReader 11 Professional Edition

image

ABBYY a ajuns la un acord cu Konica Minolta România și din luna noiembrie a acestui an toate echipamentele multifuncționale A3 Konica Minolta vin împreună cu pachetul ABBYY FineReader 11 Professional Edition. Despre ABBYY am mai vorbit cu câteva ocazii: FineReader este o soluție de tip OCR (recunoaștere optică a caracterelor) prin care se pot converti în materiale de tip text, editabile, cu tabele și imagini, orice poze în format digital cu text în ele. În prezent ABBYY FineReader știe să recunoască texte în 189 de limbi.

Viorica Mocanu, Marketing Manager, Konica Minolta Business Solutions România: „Ne bucurăm că putem oferi clienților noștri plus valoare prin această aplicație software extrem de utilă care, împreună cu echipamentele noastre multifuncționale, răspunde eficient cerințelor actuale de digitizare rapidă a documentelor în format editabil”.

Igor Fedorets, Head of Distribution, ABBYY, regiunea CEE, Turcia, Israel: „Capabilitățiile aplicației ABBYY FineReader vor ajuta utilizatorii de echipamente Konica Minolta să își îmbunătățească semnificativ eficiența procesării documenteleor tipărite. Conform cercetărilor noastre, mai mult de 80% dintre cei care efectuează muncă de birou se confruntă în mod curent cu sarcini care necesită procesarea unor texte din documente tipărite sau din format PFD. În acest context, suntem convinși că în urma colaborării dintre Konica Minolta și Abbyy, utilizatorii din România se vor bucura de beneficii importante. ”

În prezent, Konica Minolta Business Solutions România este singurul producător de echipamente de printare care are o colaborare oficială OEM cu ABBYY în România. Ca rezultat, noii utilizatori de echipamente multifuncționale A3 Konica Minolta vor avea acces atât la rezultatele de înaltă calitate ale aplicației ABBYY FineReader, cât și la suport tehnic complet de la ABBYY.

Că tot veni vorba, de ABBYY, dacă sunteți curioși cum funcționează folosiți versiunea trial de aici și intrați și în concursul nostru, aveți șansa să câștigați o versiune completă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep