HomeFeaturedFocusMai multe detalii despre Vivo Xplay 3S

Mai multe detalii despre Vivo Xplay 3S

Că tot am vorbit ieri de China premierelor în smartphone, ia să aducem noi în discuție puțin primul telefon cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli! Da, este vorba despre Vivo Xplay 3S (mă termină S-urile din coada denumirilor de smartphone), care își dezvăluie toate specificațiile tehnice și, odată cu ele, și intențiile comerciale.

Pe lângă ecranul QHD de 5,5 inchi pomenit mai sus, telefonul vine cu un procesor Snapdragon 800 și cu 3 GB de memorie RAM. Dacă adăugăm și prezența USB-ului 3.0, este evidentă intenția de a se lua la trântă cu Galaxy Note 3, singurul device care se putea lăuda cu ultima generație de USB.

Din păcate pentru aceste intenții, speculațiile îl dau pe Vivo Xplay 3S ca fiind lansat de-abia anul viitor, în prima jumătate. Lucru care îl face să piardă puțin startul în această întrecere. Totuși, dacă termenul de lansare va fi cât de cât apropiat de prezent și însoțit de un preț atractiv, sunt șanse ca acest smartphone să facă o figură frumoasă. Să sperăm că va fi o figură frumoasă la care vor avea acces consumatorii din cât mai multe piețe. Nu îmi plac figurile frumoase care rămân în China.

Via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep