HomeFeaturedFocusOppo R833T, un low-cost ce se arata in poze leak

Oppo R833T, un low-cost ce se arata in poze leak

Când am citit despre noul telefon entry-level de la Oppo (o companie cu câteva isprăvi interesante la activ în zona de smartphone), modelul numit puțin cam complicat pentru gustul meu R833T, nu m-am putut abține să nu mă gândesc la telefoanele așa-zis low cost, de pe piața din România. Și asta pentru că R833T îndeplinește cele două criterii minime stabilite atunci pentru un smartphone decent. Memorie RAM de 1 GB și procesor quad-core.

Noul model de smartphone cu care Oppo atacă segmentul telefoanelor budget-friendly, vine cu un display de 4,3 inchi, un IPS de 480 x 800 pixeli, o frecvență a procesorului quad-core, amintit mai sus, de 1,3 GHz, o memorie internă de 4 GB. Chiar dacă, din punct de vedere hardware, acestea sunt toate specificațiile dezvăluite până acum, interfața, cam pompos numită Color OS 1.0, aduce câteva funcții interesante, una dintre ele fiind gesture control-ul.

Partea frumoasă legată de acest telefon, ține de prețul său de vânzare, de 160 dolari. Partea mai puțin frumoasă, pe care deocamdată doar o putem intui, ține de disponibilitatea sa, cel mai probabil destul de limitată. Rămâne să fim cu totul lămuriți odată cu un anunț oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep