HomeFeaturedFocusRecomandare: aplicatia oficiala TripAdvisor pentru Windows 8.1

Recomandare: aplicatia oficiala TripAdvisor pentru Windows 8.1

image

Astăzi a ajuns în Windows Store pentru Windows 8.1 aplicația oficială TripAdvisor, optimizată pentru folosirea pe aparate touch. După cum puteți vedea interfața e aerisită, preia automat setările regionale și prezintă rezultatele în conformitate cu moneda asociată.

image

Pentru cei cărora le place să planifice în detaliu călătoria (vacanță sau nu) TripAdvisor pentru Windows 8.1 le va fi pe plac: aplicația arată bine, se mișcă bine, e integrată cu serviciile TripAdvisor. Dacă aveți deja clientul pe smartphone (iOS, Android sau Windows Phone) puteți să folosiți și PC-ul cu Windows 8.1 ca să vă informați despre hoteluri, restaurante și chiar orarul și cursele avioanelor.

Experiența de folosire din aplicația desktop e mai plăcută decât din browser, pentru că informația e prezentată mai clar și căutarea prețului pentru hoteluri se face mult mai rapid.

Prin TripAdvisor aveți la îndemână un instrument puternic de interogare pentru prețuri, disponibilitate și calitatea serviciilor pentru hotelurile și restaurantele în care vreți să vă petreceți următoarea vacanță. Uitasem, clientul TripAdvisor de Windows 8.1 e gratuit.

image

Merită să o încercați. Poate fi descărcată din Windows Store în mod gratuit apăsând pe link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep