HomeFeaturedFocusSamsung W2014, configuratie de top intr-un flip-phone cam scump

Samsung W2014, configuratie de top intr-un flip-phone cam scump

Am crezut că odată cu Samsung Hennessy, coreeni și-au făcut damblaua cu formatele atipice de smartphone, cel puțin pentru o perioadă de timp. Dar am ignorat particularitățile piețelor asiatice, acolo unde trebuie ținut cont și de gusturile consumatorilor. Tocmai de aceea, o justificare cât de mică a deciziei de a pune o configurație de top într-un telefon flip, poate fi găsită.

Dar nu sunt foarte convins că putem găsi o justificare a prețului exagerat. OK, este primul smartphone flip dual-screen (de parcă ar fi multe) cu procesor Snapdragon 800, la 2,3 GHz, cu 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă, cameră foto de 13 megapixeli și Android 4,3, dar parcă un preț de peste 1600 de dolari fără conectare e cam aspru.

Până la urmă vorbim de un telefon cu două display-uri de doar 3,7 inchi și rezoluție de 800 x 480 pixeli. Probabil că există cerere pentru așa ceva, altfel nu îmi explic decizia unui astfel de aparat la un asemenea preț. Cât despre gusturile asiaticilor în materie de telefoane… fiecare cu păsărelele lui!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep